Frågelådan

Snabba svar om Matglad.


Vad är Matglad och MatGlad-helt-enkelt?

Receptapparna MatGlad och MatGlad-helt-enkelt är fantastiska motivations- och inspirationsverktyg för alla som är nybörjare i köket. Ja för alla som av olika anledningar tycker att det är svårt att följa ett vanligt recept. De härliga, aptitretande matbilderna i kombination med de lättförståeliga, pedagogiska recepten ökar direkt lusten att laga mat. Och det blir lätt att lyckas! Recepten från MatGlad finns inom kort också som vanlig kokbok.

Recepten i MatGlad-apparna består av en hel måltid där både huvudrätt och tillbehör lagas så att de blir klara samtidigt. Allting presenteras i kronologisk ordning och det blir inga överraskningar på slutet.

MatGlad-apparna är kostnadsfria och kan laddas ner till alla plattformar av i iOS och Android.