Kokboken MatGlad låter alla lyckas i köket!

Kokboken MatGlad bygger på appen MatGlad, som blivit en succé och där användarna efterfrågat en bok med recepten samlade.
MatGlad ger inspiration, tips och receptförslag för både vardag och fest. Kokboken innehåller över 100 lättlagade recept indelade i olika kapitel så att det ska vara enkelt att hitta rätt. Det finns kapitel för soppor, sallader, vegetariskt, fisk, kött, fredagsmys och mycket annat.

Kokboken MatGlad är perfekt för det lilla hushållet, alla recept är för två portioner, men kan lätt dubbleras till fyra.
Kokboken MatGlad leder dig genom hela matlagningen från början till den färdiga måltiden där både huvudrätt och tillbehör lagas så att allt blir klart samtidigt. Allting presenteras och tillagas i kronologisk ordning. Målet är att alla, oavsett förkunskaper, ska kunna följa ett recept på egen hand.
Vill du beställa Kokboken MatGlad?

Kostnad 250 kr + moms och frakt. Beställ genom att skicka epost till margareta.frost@hushallningssallskapet.se